Om mig

Mitt foto
född i Sund på Åland och så småningom utvandrad till Sollefteå/Junsele via Stockholm tänkte
"kommunicera med viligt folk" och med alla andra också.
Familj: P - make, A- dotter (kallar jag ofta UngenMin), katter och hundar
(och P:s stora barna, redan utflugna).
Jag tänkte berätta om livet och familjen, och kanske ibland skriva någon kommentar till något
jag läst i tidningar, på nätet och hört i TV och radio. Ja, och så blir det självfallet rätt mycket
av mina egna tankar om livet i största allmänhet.

OCH du får gärna "gilla" det jag skriver och lämna även gärna kommentarer.

Besöksräknare

Idag: (just nu: ) och totalt(inkl. gammal blogg):

söndag 26 januari 2014

Framåt

Det gamla året har gått och den nya är väl på väg redan, så här sitter jag med blicken framåt och så litet funderingar som möjligt på det som har varit.

Framåt ser jag en vår som förhoppningsvis blir inte allt för kall eller långdragen och så har jag nya utmaningar på jobbet och privat.

Eftersom jag är "gammal i gemet" på jobbet och insikt i hur saker funkar och inte funkar har jag fått utökade arbetsuppgifter. Eller rättare sagt fått det bekräftat att jag ska "lägga mig i" där jag redan gjort det ett par år vid det här laget.

Privat har jag tagit på mig, på uppmaning av mig själv, att klämma in 7.5 högskolepoäng fr o m nu till vecka 14. Det är kanske inte så smart, men jag ska i alla fall försöka.




Detta innebär att all min lediga tid kommer att gå åt till att läsa böcker på engelska och skriva diverse rapporter som ska lämnas in på bestämda datum. Detta i sin tur betyder att andra aktiviteter, som t ex bloggande, kommer att bli eftersatt.

Just nu sitter jag och funderar på några begrepp från boken ovan.

- ICT system
- Activity system
- Information system

Jag förstår det jag läser men av någon konstig anledning kan jag inte översätta det till vad det betyder i praktiken. Det beror nog på att min hjärna inte riktigt hunnit fatta att det är detta jag ska hålla på med framöver.

Något mer som jag måste göra är att skriva en verksamhetsrapport för det gångna året att presentera på juniorernas årsmöte i februari och då krävs det att jag frångår min tanke om att bara titta framåt.
Nu måste jag titta bakåt och berätta om våra läger och andra aktiviteter t ex resan till Borås med mina duktiga juniorer.




Tänk! Jag blir fortfarande glad och stolt över att jag fick vara med och se dem ta emot 3:e priset i kortfilmstävlingen och jag blir också jätteglad över att ha så trevliga och lättsamma juniorer i föreningen.

Nej, nu tittar vi framåt igen - och jag avslutar detta inlägg för att istället ägna mig åt mina studier och förbereda nästa veckas arbete.

/Marina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Klicka på "Registrera dig via e-post" så får du ett meddelande när någon fortsätter kommentera detta inlägg.